tisdag 29 november 2011

Som igår

Samma status idag som igår. Fortfarande mycket ömma och svullna bröst. Inte så mycket på dagen men desto mer på kvällen. Mensvärk av och till. Mer på kvällen än under dagen. Just nu känns det nästan som att mensen ska komma när som helst. Konstant hungerkänsla. Inte lika illamående och stressad idag. Ont och trött i svanken. Ingen tillstymmelse till blod än. PEPPAR PEPPAR!

Jag måste erkänna att jag har börjat hoppas ordentligt nu. Det känns inte alls som de förra gångerna. Det som gör mig osäker och extra nervös är dock att jag fått en annan sorts progesteron den här gången, och det är ju inte omöjligt att det är det som lurar mig.

Jag velar om när vi ska testa. Att vänta i en vecka till är uteslutet. Det är verkligen dubbla känslor. Så länge man inte har testat går det ju att leva på hoppet... De förra gångerna har vi testat på ruvardag 14, vilket den här gången skulle bli på fredag. Jag tror att lördag blir en bra dag. Det var så jobbigt förra gången att vara på jobbet samma dag som vi fick minus. Och om det blir plus blir det ju en underbar start på helgen.

Och som vanligt vet jag att dessa planer kan kastas omkull närsomhelst. Vilken minut som helst kan allt vara över.

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas verkligen på att jag får läsa om plus hos dig på lördag. Men jag tänker att om du testar på lördag så är det ju december, och då blir det ju två plus i december (jag har äggplock nästa vecka). Du och jag! Eller hur?!!

    SvaraRadera
  2. Bra, Kix! Precis så vill vi ha det!!!

    Tänker på dig och håller tummarna! Kram

    SvaraRadera