torsdag 29 december 2011

Tacksamhet och lycka

16 mm stor med tickande hjärta. Jag kan inte vara mer tacksam än jag är idag. Storleken stämde överens med dagen sånär på en dag. 8+0 och vi är i 8+1.

Läkaren gjorde en ordentlig kontroll och både klämde på magen, kollade på tappen och gjorde ett ultraljud. Idag gick det att se huvudet och antydan till armar och ben. Oh my, det är ju en liten miniminibebis där inne! :) Gulesäcken såg också fin ut. Vi frågade alla tusen frågor vi hade och det känns väldigt bra att ha fått svar på dem. Det gick inte att se var blödningen kom ifrån så jag får anta att den kom från sköra slemhinnor eller så.

Nu ska jag bara njuta av det här. Njuta av att jag är gravid. På riktigt! :)

6 kommentarer:

 1. Härligt att allt var bra! Om mindre än en vecka ska jag också få se (om det nu finns någon där inne...) mitt lilla mirakel :-)

  SvaraRadera
 2. Vad var det jag sa ;) Nej, jag skulle också ha blivit rädd vet hur dyrbart det här lilla livet är!! Underbart att allt var fint!!

  Kramen!

  SvaraRadera
 3. Åh visste det !!!!! Härligt !!!!

  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att läsa. Visste att det skulle gå bra! Kramar <3!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt! Jag önskar mig också en bebis, dock dominerar ett år av studier först.. Vad kul att läsa om folk som verkligen gläds åt sin graviditet, en jag känner är totalt otacksam, och då tänkr jag på alla som inte kan få barn, mig själv inräknat, för jag vet inte om det funkar än..

  God fortsättning!

  SvaraRadera