fredag 9 december 2011

Fått tid för ultraljud

Nu har vi fått tid för vårt första ultraljud. Vi hade först fått en tid efter julhelgen, men efter lite övertalande från min sida får vi komma redan den 22/12. Vi hoppas på att kunna få överraska våra familjer i jul... Vid ultraljudet kommer jag att vara i v 7+1 och som jag förstått det ska det inte vara för tidigt för att kunna se hjärtslag då. Det blir också väldigt spännande att se om det finns en eller två små bebisar där inne. En fin liten rackare räcker alldeles utmärkt... ;)

På något sätt känns det här som ytterligare en testdag. Jag vet att jag kommer att vara sjukt nervös innan. Jag blir alldeles skakis bara av tanken på att sitta där i väntrummet och vänta på att bli uppropad. På ett sätt är jag ändå lugn och tror att det här kommer att gå bra. Samtidigt vet jag att det inte finns några garantier. Åh, jag hoppas att vi får den bästa julklappen någonsin!

Tack för era tankar kring progesteronet också! Jag hittade 2 paket i skåpen hemma och tog faktiskt en igår kväll. Kommer nog att ta en per kväll fram till ultraljudet. Efter det kan jag förhoppningsvis slappna av lite mer och njuta. (Även om jag faktiskt njuter väldigt mycket redan, det ska jag erkänna. Just nu vet jag ju inget annat än att jag är gravid. Naivt? Javisst. Skönt? Absolut.)

4 kommentarer:

 1. Skönt att vara naiv, fortsätt med det! ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Fortsätt att tänka så som du gör!! :) Bara bra, du är ju gravid! <3
  Spännande med att ni har fått tid!! Kommer att gå och vara nervös med dig.. Så kul!! :)

  Tack så jätte mycket också för din kommentar! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Naiv eller inte...spelar ingen som helst roll.
  Njut av tanken på att bära ett liv inom dig.
  Lycka till allt kommer gå fin fint

  SvaraRadera
 4. Jag höll på att skriva en roman till dig och så bara försvann kommentaren. Attans!

  Jag ska i alla fall hålla tummarna för er på ultraljudet. Så spännande. Jag tycker att du gör rätt som njuter av graviditeten.

  Vad gäller Progesteronet, så har jag fortsatt att ta dem mest för att jag hade en massa kvar hemma. Jag kommer att fortsätta tills dem är slut. Jag tänker att det inte kan skada.

  Kramar i stora lass!

  SvaraRadera