fredag 26 september 2014

Samma visa om och om igen?

Jag testade igår och det blev ett väldigt svagt men ändå tydligt streck på testet. Gravid alltså. Men som alltid så ska det bara krångla för oss, och jag har ingen som helst tro i hela världen på att det här kommer att sluta bra. Tyvärr. Det positiva är att jag fortfarande inte har fått några färgade flytningar eller progesteronrester. Dessutom är jag illamående i vågor plus väldigt hungrig av och till. Det negativa är att jag inte har några som helst känningar i brösten och de har blivit helt mjuka och oömma nu. Det pirrar inte i dem heller. Dessutom har jag knappt haft någon värk eller känning av magen. Inget alls liksom. Bara lite mensvärk nån kort minut totalt sett på de senaste dagar och ont i svanken av och till.

I onsdags bröt jag ihop totalt och var tvungen att åka hem tidigare från jobbet. Idag känns det lite bättre, men jag sjukskrev mig faktiskt både igår och idag. Jag orkar inte med jobbet nu. Dessutom har jag blivit förkyld och mår dåligt pga det också. Jag tog inget test i morse, och tvekar på när jag ska testa nästa gång. Som det känns nu kommer inte strecket att bli starkare så det är nog lika bra att skita i det helt enkelt. Jag orkar inte stressa upp mig med en massa analyserande så länge som jag känner mig så här tom i kroppen.

Det känns fruktansvärt att jag är så här negativ nu, men med tanke på hur försöken under det senaste året gått så har jag faktiskt väldigt svårt att vara något annat. Det är bara att hoppas att det vänder snart. Det här är mer än jag egentligen orkar med.

2 kommentarer:

  1. Skickar en kram. Magkänslan brukar ju tyvärr ha rätt. Men jag envisas med att HOPPAS för din skull i alla fall. KRAM!

    SvaraRadera