lördag 20 september 2014

Klappat och klart!

Ja men då ska vi väl vara lite positiva va? Då säger vi så här: idag blev jag gravid och i juni kommer vårt barn. Vad säger ni om det? :)

För att vara lite mer realist så är vi alla fall många, många steg närmare för nu ligger en fin blastocyst på plats i min livmoder! Återföringsdagen är nog den mest positiva av alla dagar under behandlingen och idag njuter vi bara. Oron vet jag kommer om några dagar så det är bara att passa på att njuta så länge lugnet varar!

Äggrapport för minnets skull: alla åtta ägg var mogna och fem av dem befruktades. Alla fem hade klarat sig till idag på dag 5, och en hade redan åkt in i frysen när vi kom dit. De andra tre får vänta till imorgon och fryses in då om de ser fina ut. Vi kan inte vara annat än supernöjda med resultatet, och som jag känner så är det ändå bara en tidsfråga om när vi ska på gravida på riktigt. Vi får ut många och fina embryon som klarar sig till blastocyster och jag har blivit gravid och fått ett barn. Bättre förutsättningar borde inte finnas tycker jag? Nu har vi dessutom fyra blastocyster i frysen, och chans till tre till med lite tur.

Medicinarsenalen är enorm under den här behandlingen och jag tar från och med idag Prednisolon, Levaxin, Lutinus, Trombyl, Innohep och folsyra.

Nu kör vi igång med de "underbara" ruvardagarna. Heja, heja!

2 kommentarer:

  1. Klappat och klart it is! Hoppas det positiva håller i sig länge, och naturligtvis att den lilla blastocysten vill stanna!

    SvaraRadera
  2. Härligt! och härlig inställning. Det känns verkligen väldigt lovande nu. Stort lycka till vännen <3!! Kramar!

    SvaraRadera