torsdag 18 september 2014

Från 1 till 2 till 3...

Nej, det är inte bara _en_ kollega som ska ha barn i februari/mars utan helt plötsligt tre stycken. Vi är fem tjejer på avdelningen, så nu är det väl bara att vänta in nr fyra också då... Hoppas av hela mitt hjärta att vi blir nästa på tur! Hur ska jag orka annars? Jag orkar inte ens försöka snudda vid tanken på att inte lyckas denna gång. Att tänka på att ladda om igen. Jag orkar inte. Helt plötsligt blev luften lite tyngre att andas.

6 kommentarer:

 1. Oj!! Jobbigt läge... Hoppas verkligen att det funkar nu!!!
  Att se gravida är ju alltid lite jobbigt, men att jobba med dem innebär ju att det är väldigt svårt att undvika dem.
  Nä, det MÅSTE fungera denna gången! Klart att du ska bli nummer 4 :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns väldigt jobbigt att man inte riktigt kan undvika dom heller. Var till och med tvungen att åka hem från jobbet tidigare i torsdags för att det blev så jobbigt att vara där... Hoppas verkligen att vi lyckas nu så att det kommer kännas lättare att gå till jobbet igen! Hur går det för dig? Kram

   Radera
 2. Hoppas för er. Det är jobbigt att gå och stirra på gravidmagar hela dagarna när man inte vill något hellre än att vara där med dem..kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja roligare kan man ha. Hoppas få sällskapa med alla vaggande kvinnor till våren istället :) Kram

   Radera
 3. Suck vad jobbigt. Var det inte en sån här babyboom för dig förra gången innan E kom? Har för mig att vi pratade om det då. Det kanske är ett tecken? Tror det går bra denna gång! KRamar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo precis, då var det typ alla jag känner som fick barn samtidigt nästan! Men då var jag rätt tidigt ute av alla så det kändes inte lika jobbigt. Nu är jag ju sist ut nästan.. Aja, hoppas att det ordnar till sig nu i alla fall så jag också får bli tjock till våren... Kram!

   Radera