tisdag 16 september 2014

Magknip

Jag känner verkligen av magen mer den här gången är vid de tidigare äggplocken. Jag har mensvärk av och till och ibland kniper det till ordentligt kring äggstockarna. Jag småblöder fortfarande lite även om det inte verkar vara färskt blod längre i alla fall.

En sak som jag så här dagen efter äggplocket stör mig lite på är att det var en läkarkandidat med under ingreppet. Jag hade sagt okej till att han skulle få  vara med, så det säger jag inget om, men det kändes verkligen som att läkaren glömde bort att jag var där. Hon förklarade för kandidaten vad hon gjorde, men glömde bort att prata med mig. Annars tycker jag att de brukar vara bra på att se mig som patient, men igår var det verkligen inte så. Det var den mer orutinerade läkaren som gjorde ingreppet, hon som jag hade min första telefontid med, och jag tycker inte riktigt att hon kan svara på mina frågor på ett tryggt sätt eller. Dessa två saker tillsammans gör att jag känner mig lite extra dyster idag.

Som jag skrev igår känner jag mig helt avtrubbad. Egentligen orkar jag inte med den här behandlingen, men det är ju bara att stå ut och genomlida den. Förhoppningsvis till någon nytta den här gången.

Anna, dina ord har fastnat hos mig. Snart är allt det jobbiga förlåtet. För det är ju så det blir när man väl lyckas, och det är det som får mig att orka den här gången. Tack!

2 kommentarer:

  1. Usch det är en sån jobbig tid nu. Förstår att du har magknip. Vad dåligt av läkaren att glömma bort dig under ingreppet! Hoppas på era 8 fina embryon <3 Kramar!

    SvaraRadera
  2. Roligt att höra att mina ord kunde hjälpa lite! Ja, det är ju faktiskt så. Efter vi fick A var allt verkligen förlåtet! Det var så självklart värt allt kämpande och elände innan! Förstår att ni kände det samma när E kom :)
    (hör av mig på FB om hur det går för oss.)
    Kram/Anna S

    SvaraRadera