tisdag 20 maj 2014

Äggplock på fredag

Dagens ultraljud gick bra och jag har nu ett gäng lite större blåsor på vänster sida. De största är 18 mm och de andra lite mindre. Höger äggstock verkar inte vilja vara med alls den här gången för där hade den enda lilla blåsan bara vuxit 2 mm sedan i fredags, men den hade i alla fall fått sällskap av en liten stackare till.

Äggplock blir på fredag förmiddag och sedan väntar en nervös helg. Jag glömde att fråga om när återföringen blir, men kliniken kör ju 2-dagarsodling som standard, och eftersom det är stängt på helgen räknar jag med återföring på måndag eftermiddag. Vi måste bara lösa det här med barnvakt för återföringen eftersom vi har en bit att resa till kliniken. I värsta fall åker jag ensam så får maken stanna hemma med dottern. (oj, jag planerar visst för återföringen innan jag ens vet om det blir någon - positivt tänkande för en gångs skull! :) )

Det känns så himla skönt att ha fått en äggplockstid inbokad och nu känner jag mig på banan igen! Jag känner mig inte särskilt orolig, men det lär väl komma ju närmare fredagen vi kommer... Jag kan bara ana hur nervös jag kommer att vara i helgen. Tur att helgen är rätt fullbokad med en massa roliga saker!

Nä, nu är det dags att ta de sista menopur- och orgalutransprutorna! Hurra! :)

7 kommentarer:

 1. Ohh så spännade!! Jag håller mina tummar för er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi behöver alla tummar vi kan få :)

   Radera
 2. Åh så spännande vännen! Stort! Håller tummarna stenhårt för er. Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns skönt att ha kommit så här långt i alla fall! Nu får vi hoppas att du och jag gör en repris av sommaren 2012 och får barn med några veckors mellanrum igen :) Kram!

   Radera
 3. Hej, trillade in på din blogg. Håller tummarna för ditt äggplock! Är själv på mitt andra försök och har också äp på fredag. =)

  SvaraRadera
 4. Det här kommer ju gå jättebra! Hoppas att äggplocket gick bra idag och att du inte har alltför ont nu. Tänk om de har plockat ut guldägget som ska bli lillebror/lillasyster nu...!! :-)
  Lycka till!!!

  SvaraRadera