söndag 15 juni 2014

På återhörande!

Tack för era kommentarer och omtanke! De värmer!

Testet jag tog på testdagen visade ett svagt positivt streck, precis som förväntat. Jag har inga symptom längre, och för sakens skull tog jag ett till test idag som var helt blankt. Nu efter ett negativt test kan jag få en telefontid med läkaren inbokad, men så klart var det fullt innan sommaren så det blir väl någon gång i augusti/september som jag får veta hur planen för framtiden ser ut. Kliniken räknar det inte som missfall i alla fall eftersom graviditeten inte var bekräftad med ultraljud, utan räknar allt som biokemiska graviditeter. Jag vet inte vad det innebär behandlingsmässigt eller utredningsmässigt, men jag ska ringa kvinnokliniken i morgon också för att lägga ut krokar på flera håll.

Nu kommer jag att ta en välbehövlig bloggpaus under sommaren. Pausen har jag tänkt ska bli total och det innebär att jag inte heller kommer att följa några andra bloggar. Jag kommer att radera historiken på datorn och telefonen och ska verkligen försöka att hålla mig borta från att läsa ivf- och graviditetsrelaterade saker. Att få vara i nuet med min familj är vad som behövs för att läka just nu känner jag.

Pausen innebär att jag istället skickar en sommarhälsning till er här!

Evl - stort, stort grattis till det lilla hjärtat som pickar på där inne och jag önskar dig en underbar sommar (utan alltför mycket illamående)! :)

Solens strålar - jag önskar dig all lycka med förlossningen i sommar! Ser fram emot en bild på det lilla underverket på fb sen :)

Lilla jag - Stort grattis till graviditeten! Så himla häftigt att det funkat av sig själv den här gången!

Och alla andra (Anna, Lina m fl), hoppas ni får en riktigt underbar sommar med mycket sol och härliga dagar!

På återhörande!

4 kommentarer:

 1. Kram och tack trots att du har ditt eget att tänka på!!! Hoppas vi hörs ngt framöver jag hoppas du kan njuta av familjen ovh sommaren och komma tillbaka i höst piggare med fulladdade batterier !!! Kramar i massor

  SvaraRadera
 2. Kram och tack! Ha en riktigt fin sommar med din lilla familj!! Är det nåt våra barn är bra på så är det ju att leva i nuet. Det tror jag är himla nyttigt för oss vuxna också. Håller mina tummar för att ni ska lyckas med syskon i höst!!

  SvaraRadera
 3. Tack och det samma önskar jag dig!
  Kraaam /Anna

  SvaraRadera
 4. Tack fina vännen. Hoppas ni kan njuta av sommaren trots så mycket att tänka på. Många kramar till er! Till hösten har ni våra tummar <3
  Kramar!

  SvaraRadera