torsdag 5 april 2012

v 23 och små söta kläder

Direkt när vi flyttat in i vårt hus kom mamma över med flera lådor fyllda med barnsaker och kläder som är från när jag var liten. Hon ville få tömma sitt förråd och tyckte att vi behövde fylla på vårt. :) Hursomhelst så tog jag (äntligen!) fram en av lådorna igår och kollade igenom kläderna. Åh så små och söta dom var! En massa små bodys, byxor och knyttröjor i modell minimini. Plus en hel del stickade plagg som min farmor stickat till mig. Mamma (som ju alltid gråter glädjetårar nuförtiden) hade tydligen börjat böla när hon såg bilden på alla kläder som jag skickade till henne. :) Nu åker allt in i tvättmaskinen och sen får vi se vad som passar på vårt lilla pyre.

Dessutom köpte vi en del plagg när vi var i Stockholm förra veckan. Vi har hängt upp kläderna på garderobsdörren i sovrummet så det första vi möts av när vi vaknar är synen av små söta kläder. Man kan ju bli lycklig för mindre! :)

En fråga: hur mycket kläder och filtar och grejer behöver man från början egentligen? Jag känner mig totalt bortkommen när jag går omkring på barnavdelningarna..

Och så lilla pyret då? Jo, den sparkar mer och mer och verkar växa som den ska där inne. Sparkarna och buffarna syns tydligt utanpå magen nu, och det är inte längre någon tvekan om att min mage numera inhyser ett litet busfrö. Jag känner att kroppen förändras och för en som är van att alltid ligga på samma vikt +- 1 kg känns det lite konstigt att vågen numera visar +4 kg, men samtidigt förstår jag ju varför när jag tittar ner på magen. :) Naveln som från början mest blev lite grundare är numera bara ett spänt streck så det blir spännande att se om den kommer att ploppa ut så småningom eller vad den får för sig att göra. Annars mår jag väldigt bra nu. Knappt några krämpor, en buffande bebis och en väldigt mysig och rund mage = toppen!

Oj, nu blev det här en hel uppsats märker jag. Jag får nog försöka att skriva lite oftare istället ;)

Glad påsk på er alla och hoppas att ni får en skön helg!

1 kommentar:

  1. Härligt! Så skoj med alla bebiskläder :-)
    Min syster har rekommenderat att inte köpa för mkt kläder i de minsta storlekarna, eftersom de växer ur dem så himla snabbt. Jag tycker det är skitsvårt att veta vad som är lagom. Man lär ju ha några ombyten per dag antar jag. Och jag gissar att man kanske inte orkar köra tvättmaskinen varje dag... men man vill ju hinna använda allt också. Svårt! Men ett roligt "problem" :-)
    Glad Påsk!

    SvaraRadera