tisdag 4 september 2012

Tre veckor gammal

Tiden rusar fram och lilla tösen har redan blivit tre veckor! Idag är hon och jag hemma själva för första dagen och än så länge har allt gått väldigt bra. Jag har till och med kunna ta en dusch medan hon sov. Framsteg! :)

Vi börjar så smått komma in i livet som småbarnsföräldrar, och nu känner vi att vi har koll på vad hon vill när hon gnäller eller piper. Det är otroligt hur mycket som hänt med henne bara på de här veckorna. Hon har varit rätt stark i nacken ända från början och man märker att hon blir stadigare och stadigare för varje dag. Ögonen har också blivit så stora och pigga nu. Det är så otroligt mysigt när hon tittar länge, länge på mig med de fina ögonen. Jag kan bara gissa hur det kommer att kännas när hon även börjar att le. Mannen säger att han kommer att behöva ta tjänstledigt ett år när hon börjar att le. ;)

5 kommentarer:

 1. Sååå härligt!!:) Man blir varm i hjärtat av att läsa ditt inlägg... Känner igen den där tiden när några minuter i duschen var ett framsteg...:) Lycka till med allt och njut av tiden med eran skatt!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Vi njuter som bara den :D

   Radera
 2. Mysigt :) ja man blir alldeles mjuk inuti när de ler. Det är verkligen fantastiskt.
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Nämen oj vad har jag missat :-) stooooort GRATTIS till er lilla tös! Härligt! Så skönt att din förlossning gick bra. Vad ska hon heta? Kramar

  SvaraRadera