torsdag 2 oktober 2014

Gravid 1-2

Nej, att testet visar Gravid 1-2 när man ska vara i v 4+3 är inte helt bra. Det svaga strecket igår stämde, och det är bara att inse fakta. Vi kommer att behöva gå igenom ett fjärde missfall. Fyra i rad!

Jag är så less! Och ledsen! Det värsta är att kroppen verkligen skriker ut att den är gravid. Brösten ömmar som tusan, hungern är enorm och jag mår illa av och till. Det var nog det där magonda som tog död på det lilla livet. Varför, varför, varför måste vi behöva gå igenom det här om och om igen?

Som det känns nu så VÄGRAR jag att göra en till behandling innan jag fått göra en hysteroskopi. Nånting är ju inte som det ska där inne i livmodern, och jag köper inte att det är kromosomfel på alla embryon. Aldrig i livet! Tyvärr är läkarna på kliniken så trista och verkar bara vilja köra på hela tiden, men nånstans känner jag att jag måste säga stopp. Vi börjar allvarligt överväga att byta klinik efter att vi använt klart alla försök som ingår i vårt 3-pack, trots att det innebär resor på 40 mil enkel väg istället för 10 som idag.

6 kommentarer:

 1. Nu var det så länge sen jag använde något digitalt test men är det inte så att det visar den faktiska tiden man varit gravid? Då borde det väll stämma? /Anna

  SvaraRadera
 2. Gick in och läste på min gamla blogg och då hade testet visat "gravid 2-3 v" när jag var 5+2 med Astrid....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för uppmuntan, men det känns tyvärr rätt så kört nu :( Alla symptom har klingat av idag och jag känner mig nästan som vanligt nu. Mår inte längre så där tjockt heller.

   Radera
 3. Å, förstår att det känns tungt :( Men släpper inte tummarna än! /Anna

  SvaraRadera
 4. Hej vännen, har inte bloggat på ett tag. Så ledsen för att du är så orolig och ledsen. Hoppas in i det sista att det ska gå bra! Kramar i massor!!

  SvaraRadera
 5. Hur har det gått idag?? Tänker på dig!
  /Anna

  SvaraRadera