tisdag 19 juni 2012

Värmebölja och en bild på kalaskulan

Ojoj, nu börjar det verkligen kännas att det är slutspurten på gång. Magen är så högt uppe att jag måste sitta superrak i ryggen för att kunna andas normalt och inte domna av på huden under brösten. Magen är verkligen som en boll och det är egentligen bara från sidan och framifrån den syns. Mannen tog en bild bakifrån igår och från det hållet syntes inte något alls, lustigt! :) Jag blir andfådd för minsta lilla (och ibland inte ens för minsta lilla. Bara att sitta rakt upp och ner på en stol kan göra mig andfådd). Promenader går numera i långsam takt för annars gör det ont i bäckenet och sammandragningarna kommer.

De senaste dagarna har jag dessutom börjat ha en värmebölja inombords. Det har inte varit särskilt varmt ute, men temperaturen i mig har däremot varit högre... Tyvärr har vi fått mygginvasion inomhus så fort något fönster varit öppet, så att lämna det öppet på natten har inte varit ett alternativ, men jag tror att det börjar vara värt det snart. Synd att min man inte är lika varm som jag och inte väljer myggbett före överhettning ;)

7 arbetsdagar kvar nu och mindre än 50 dagar kvar till förlossningen! Jag känner mig lite småstressad över att vi knappt har något fixat här hemma inför bebisens ankomst, men efter en runda på stan idag så känns det bättre. Vi har några ombyten av de minsta storlekarna, några filtar och ett skötbord på plats nu. Kvar att fixa är sängplats (vi ska låna en vagga) och sängkläder och så alla småpryttlar som kan behövas. Amningsgrejer är också något som står på att fixa-listan. Vagnen och babyskyddet är ju också beställda men jag måste ringa och kolla när de kommer. Vi har en lista med saker som jag har tänkt att beta av så snart jag gått hem på ledighet. :)

Jag passar på att slänga in en nyfotad bild på magen också. Den senaste bilden jag la in var väl från v 17 eller så ;)

v 34 (33+1)

3 kommentarer:

 1. Åhhh, Fina magen! <3 Kul att du la upp en bild så man får se hur den har växt. :)

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin mage <3! Åh snart kan vi träffas allihopa igen men med älsklingarna på utsidan :D
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack gulliga ni! Jag trivs superbra i min kula och känner mig så fin i den :) EVL, ja nu är det inte länge kvar innan vi alla har våra små i famnen! :) Kram till er båda!

  SvaraRadera